Udhëheqja

Udhëheqja

Drejtor: Daniel Pocock, B.CompSc (Melbourne), VK3TQR, HB9FZT

Personal blog

Pocock filloi programimin në një kompjuter me ngjyra 3 TRS-80 gjatë kohës që ishte në shkollën fillore.

Pocock kaloi provimin e plotë për një licencë radio amatori në 14, bëri kontakt me anijen hapësinore të NASA në 15 dhe filloi të eksploronte botën e vullnetarizmit me Rrjetin e Emergjencave Civile të Wireless (WICEN) dhe Kryqin e Kuq.

Klienti i parë i madh i Pocock ishte Work Solutions Group, fitues i Çmimit Telstra, çmimi më prestigjioz i Australisë për biznesin e vogël.

Pas diplomimit, Pocock u zhvendos në Evropë, duke ndërmarrë një sërë misionesh për Thomson Reuters, Barclays Capital dhe UBS Investment Bank dhe duke përfunduar MIT MicroMasters në të Dhënat, Ekonominë dhe Politikën e Zhvillimit.

Daniel Pocock është një Debian Developer dhe Fedora Developer.